Cum platesc ?

Cum platesc

   1. Numerar

Plata cu numerar se face atunci cand produsele sunt ridicate de la sediul ForSmart.ro sau livrate de curierul ForSmart.ro, pentru comenzile livrate in Bucuresti.

   2. Ordin de plata / Transfer bancar

Prin virarea sumei de bani echivalenta comenzii dumneavoastra in contul ForSmart.ro; comanda va fi onorata dupa ce se va constata intrarea banilor in contul ForSmart.ro

   3. Ramburs

Plata produselor se face curierului colaborator ForSmart.ro la livrarea comenzii. Factura va contine valoarea produselor comandate plus taxele de transport.

Confidentialitatea datelor

ForSmart.ro duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor; se angajaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii, newsletter).
ForSmart.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de email altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.