Despre noi

    Suntem o companie nou aparuta pe piata auto, dar cu experienta de 6 ani in domeniul distributiei de piese si accesorii pentru autoturisme.
    Scopul nostru este de a va pune la dispozitie piese si accesorii auto la cel mai bun raport calitate/pret de pe piata. De aceea am ales ca gama de produse distribuite de noi sa fie una restransa, insa cu cele mai bune feedback-uri de la clientii nostri.
   
   Misiunea noastra: Dorim sa oferim produse si servicii de calitate (consultanta in achizitionarea pieselor auto, accesorii si anvelope).  
   Valorile noastre: Respectul fata de client, seriozitate si punctulitate.

   ForSmart.ro este un magazin online unde poti gasi piese si accesorii auto originale si aftermarket, pentru Smart.
   Moto-ul nostru este  - "Cel mai bun raport calitate/pret".

   ForSmart.ro va ofera cea mai usoara metoda prin care puteti cauta si comanda piese auto si accesorii pentru SMART-ul dvs. Astfel in orice moment puteti gasi pe www.forsmart.ro cele mai uzuale piese auto pentru orice model de SMART, la cele mai mici preturi, fara a mai umbla din magazin in magazin.

"After market"
Ce inseamna, de fapt, o piesa auto "aftermarket"? Sunt piese auto identice cu cele produse de si pentru orice producator auto (Mercedes, VOLVO, etc) cu aceleasi caracteristici tehnice si cu aceeasi rezistenta in timp. Diferenta este ca au alte coduri pentru identificare si alt ambalaj, in rest sunt aceleasi produse. De exemplu: SACHS echipeaza din fabrica cu amortizoare mai multe modele de la Audi, Mercedes, Bmw, Volvo, etc, dar ofera si amortizoare aftermarket la aceeasi calitate dar preturi mult mai mici.

La noi nu veti gasi cea mai variata gama de marci, deoarece ne-am oprit doar la CELE MAI BUNE PRODUSE ca raport calitate/pret, bazat pe feedback-uri si pareri ale clientilor nostri.

In concluzie va dam cel putin 5 motive pentru a cumpara de la noi:

  • Toate piesele pentru SMART intr-un singur loc - forsmart.ro
  • Cele mai MICI preturi si servicii de calitate
  • Livrare in maxim 24 de ore in Bucuresti
  • Nu mai pierzi timpul cautand din magazin in magazin
  • Toate produsele vin insotite de factura si garantie